Faithlife Sermons

Valtakunnan perilliset

Sermon  •  Submitted   •  Presented   •  28:18
0 ratings
· 5 views
Files
Notes & Transcripts
Sermon Tone Analysis
A
D
F
J
S
Emotion
A
C
T
Language
O
C
E
A
E
Social
View more →

Perintöosa

Romans 8:15–18 R19331938
Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: “Abba! Isä!” Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia. Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme. Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin.
Meidän perintöosa on erinlainen mitä ihmiset ajattelee:
Ihmiset haluaa omaisuutta mutta saavat pelon että se heiltä ryöstetään ei ole mitään hyötyä elää pelossa. Mikään maailmassa ei voi poistaa ihmisten pelkoa.
Perinnyt viisauden? Romans 1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.

Lupaus valtakunnasta jossa saamme elää jo nyt.

Luke 12:31–32 R19331938
Vaan etsikää Jumalan valtakuntaa, niin myös nämä teille annetaan sen ohessa. Älä pelkää, sinä piskuinen lauma; sillä teidän Isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan.
Luke 17:20–21 R19331938
Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: “Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla, eikä voida sanoa: ‘Katso, täällä se on’, tahi: ‘Tuolla’; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä”.
Philippians 4:11–14 R19331938
Ei niin, että minä puutteen vuoksi tätä sanon; sillä minä olen oppinut oloihini tyytymään. Osaan elää niukkuudessa, osaan myös elää runsaudessa; kaikkeen ja kaikenlaisiin oloihin minä olen tottunut; sekä olemaan ravittuna että näkemään nälkää, elämään sekä runsaudessa että puutteessa. Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa. Kuitenkin teitte hyvin, kun otitte osaa minun ahdinkooni.
Acts 14:22 R19331938
ja vahvistivat opetuslasten sieluja ja kehoittivat heitä pysymään uskossa ja sanoivat: “Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan”.
Jumalan valtakunta avaa meille aivan uuden sisäisen maailman.
Paavali oli oppinut elämään niukkuudessa ja runsaudessa. Selkeä kuva siitä että hän ei antanut mikään täyttää mieltään. Kyse oli osaamisesta. Hän oli oppinut tyytymään
Tie valtakuntaan käy usein ahdistusten kautta Acts 14:19–20

Mitä hyötyä on Jumalan valtakunnasta

Colossians 2:18–3:3
voittopalkintomme
Yhteys palautuu ja saamme elää
Meidän ei tarvi enään pelätä
Ezekiel 2:6 Pappi Hesekiel sai varustuksen kohdata kovapäiset kansat.
Sanassa on sanottu yli sata kertaa että älä pelkää
Saamme Levon
Matthew 11:28–30
Related Media
Related Sermons